Nederlandse Energie Maatschappij overstappen of aanvragen

nederland energieDe Nederlandse Energie Maatschappij is een vrij nieuwe energieleverancier. Ze onderscheiden zichzelf van de grotere energiemaatschappijen door lage tarieven aan te bieden, 100% waterkracht te gebruiken en uw overstap van leverancier volledig te regelen.

Lage prijzen bij De Nederlandse Energie Maatschappij

Zoals ze zelf zeggen, heeft de Nederlandse Energie Maatschappij de laagste prijzen. Ze kunnen dit bewerkstelligen door de stroom rechtstreeks in te kopen, in plaats van dit door een ander bedrijf of onderdeel te laten doen. Daarnaast hebben ze een ‘platte’ bestuursorganisatie, wat inhoud dat er geen overbodige management in dienst is wat alleen maar extra kost.

Zonnepanelen bij de Nederlandse Energie Maatschappij

Ook bied de Nederlandse Energie Maatschappij voor veel mensen goedkopere zonnepanelen aan. Via een traject over vijf jaar tijd waarbij u meteen de zonnepanelen krijgt, betaald u via de rekening de panelen af, om na 5 jaar bijna geen energie rekening meer te hebben. Natuurlijk moet wel rekening gehouden worden met het type dak en de hoeveelheid zon die daarop neer komt.

Makkelijk vergelijken bij de Nederlandse Energie Maatschappij

Op de website van de Nederlandse Energie Maatschappij kan je in een makkelijke tool handig de prijzen van de meeste energie aanbieders vergelijken om te kijken hoeveel u kunt besparen op de energierekening.

Klik hier voor meer informatie en aanmelden bij de Nederlandse Energie Maatschappij