Overzicht Energiebedrijven

Bespaar simpel op uw energie en gas. Energiebedrijven vergelijken en overstappen kunt u al heel veel besparen. Veranderen van energiebedrijf betekent NIET dat u andere electriciteit krijgt of ander gas. Een ander energiebedrijf nemen betekent ook niet dat er iets aan uw electriciteitsnet of uw gasleidingen verandert.

De energiebedrijven verschillen in prijs en prestatie door hun manier van werken en daarmee kunnen ook verschillen in prijs ontstaan. Vooral de aanbiedingen om over te stappen vallen vaak zeer voordelig uit aangezien het bedrijf U graag als nieuwe klant heeft. Bijna alle aanbieders hebben een overstapservice waarbij alles voor U geregeld wordt.

De verschillende akties kunt U hieronder bekijken. Wilt U alle prijzen vergelijken voor uw eigen situatie in uw postcode? Klik dan hier om de electriciteit- en gasprijzen eenvoudig te vergelijken.

Overzicht Energiebedrijven in Nederland

nuon Nuon is de energieleverancier van Nederland met meer dan 2,8 miljoen klanten. Naast stroom en gas kunnen klanten ook andere producten en services afnemen.
essent energie Essent is één van de grootste energiebedrijven van Nederland, met ruim 2 miljoen klanten. Betrouwbaar als het gaat om energie!
oxxio energie Oxxio is de slimme energieleverancier van groene stroom en gas. Profiteer van de aanbieding
energie direct Energie Direct wil Nederland laten zien dat men niet langer teveel voor energie hoeft te betalen.
pureenergie Pure Energie is een nieuw en puur Hollands energiebedrijf. Uitgeroepen als het groenste energiebedrijf door de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur & Milieu.
engie    ENGIE is de energieleverancier waar een uitstekende service gewoon is. Als grootste elektriciteitsproducent van Nederland hanteert ENGIE scherpe tarieven.
nederland energie Nederlandse Energiemaatschappij : Klant zijn bij de Nederlandse Energie Maatschappij biedt veel voordelen, waaronder een verzorgde overstapservice en een lage prijs.
greenchoice Greenchoice is de klantvriendelijkste energieleverancier van Nederland, is altijd voordeliger en helpt u met energie besparen en zelf groene energie opwekken.
Qurrent Qurrent helpt je met inzicht en advies energie op te wekken en met energie besparen. Daarnaast levert Qurrent groene stroom tegen inkoopprijs.

Klik hier om de electriciteit- en gasprijzen voor Uw situatie eenvoudig te vergelijken.